vrijdag 7 maart 2014

Gevulde Paprika's




Gevulde paprika

Jam jam, vandaag een heerlijk gevulde paprika recept met gehakt en geiten kaas.
Dit recept is super gezond, super simpel en super lekker!
Ook lekker naast een flinke schep spinazie met een gekookt eitje.

Ingrediënten:

·        4 grote paprika’s
·        500 gram gehakt
·        Olijfolie
·        Bosje lente uitjes
·        4 tomaatjes
·        2 tenen knoflook
·        1 rode peper

Verwarm de oven voor op 180 graden.
Snijd de lente uitjes, de knoflook, de tomaatjes en het pepertje.



Verhit wat olijfolie in een pan en bak de knoflook en de rode peper eerst kort even aan, doe dan het gehakt er bij.
Als het gehakt rul is kunnen de tomaatjes en het lente uitje er bij, het vuur kan nu laag of uit.



Nu kun je de boven kant van de paprika’s er of snijden.
De zaad lijst kun je er uit halen door de zijkantjes los te snijden en met je hand hem er uit te draaien.



 Snijd de plakken geitenkaas horizontaal door tweeën zo dat je 4 plakjes heb i.p.v. 2.
Als je wilt kun je de paprika’s eerst voor de helft vullen met het gehakt en dan wat geiten kaas in het midden leggen, daar na de hele paprika vullen.
Ik leg de geitenkaas gewoon boven op de vulling.
Zet de paprika’s in de oven voor ongeveer  20 tot 25 minuten.

eet smakelijk :)



   

2 opmerkingen: