Lunch
Even geen
brood? Veel mensen eten liever geen brood meer tussen de middag vanwege de
hoeveelheid aan koolhydraten of van wegen allergieën.
Ik kan niet
zo goed tegen brood en eet graag eiwitten na het sporten en wat is er nou
lekkerder dan gegrilde kip?
Deze lunch
is koolhydraat arm en gluten vrij!
Hier mijn
recept:
Ik druk de
kip plat met mijn had en snijd de kip oor de lengte door, zodat ik 2 dunnere
stukken kip krijg.
The trick
key to grild chicken is om geen Olijf olie in de grillpan te doen maar op de kip
zelf.
Ik zelf laat
de gril pan eerst heet worden, dan doe ik paprika poeder, peper en olijf olie op
de kip.
Leg de kip
in de pan en draai het gas op medium heat.
Snijd nu de
harde kontjes van de mini asperges en kook ze in en klein laagje water. Ik doe
het gewoon in een kleine koken pan. Doe dit pas als de kip al in de pan zit
want de asperges zijn zo klaar.
Als de kip
bijna klaar is snijd ik 2 tomaatjes door tweeën en strooi ik wat kaneel op de
tomaatjes, dat klinkt heel raar maar het is echt heel lekker, probeer het eens.
Deze tomaatjes bak ik de laatste 2 minuutjes mee.
Giet je
asperges af zodra je er in kan prikken met een vork.
Als je niet
zeker weet of je kip gaar is kun je er even in snijden als de binnen kant niet
meer roze is maar wit dan is je kip gaar. Leg alles op je boord en eet
smakelijk! (vergeet er niet bij te drinken)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten