What to do
with your left -over salmon.
Dit is echt iets wat je moet proberen, heel
simpel maar super lekker.
Vaak zijn de diepvries pakken zalm voorzien van
4 stukken.
wij zijn met ze drieën thuis dus dan blijft er
altijd een stukje zalm over, en dat vind ik helemaal niet erg!
Een zalm burger is een heerlijke lunch, ik heb
t voor het eerst gegeten aan de kop van de haven in IJmuiden en ik dacht dat
kan ik ook!
Vaak maar ik het met alle “left-overs” die ik in
huis heb, deze keer ook.
Wat heb je nodig:
·
Een bruine bol
·
Sla
·
Tomaat en / of komkommer
·
Rode ui
·
Kaas
·
(kapertjes)
Snij het broodje door de midden en beleg deze
met sla, een beetje kaas, ui, tomaat en/of komkommer.
Ik verwarm de zalm meestal in de magnetron maar
dat kan ook in een koekenpan met een mini scheutje olijf olie.
Leg de zalm op het broodje en gooi er wat
kapertjes over heen, de kapertjes zijn niet de zien op de foto want ik had ze
niet in huis maar ze zijn echt aan te raden! De kapertjes maken het gerecht
af!
Eet smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten